Nederlands Nederlands Nederlands NL
Aftermovie
Zwarte Cross

Onbeperkt genieten van de Zwarte Cross

Kom jij naar de Zwarte Cross in een rolstoel? Op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli zetten wij ons met hart en ziel in om jou een onvergetelijke ervaring te bieden. Beleef het festival op een unieke manier met onze sta-rolstoel of meld je aan voor een rit in onze rolstoelvriendelijke cross-auto!

Bij Life & Mobility doen we er alles aan om mensen met een mobiliteitsbeperking toch zoveel mogelijk vrijheid te geven. Dat gaat verder dan alleen een goede mobiliteitsoplossing die je van A naar B brengt. We zetten ons ook in voor een toegankelijke maatschappij, waarin iedereen kan meedoen. Daarom werken we samen met de Zwarte Cross en helpen we mensen met een mobiliteitsbeperking om alles uit het festival te halen.

Lijkt dit jou wat? Lees dan snel verder!

Staan in een sta-rolstoel

Kun je niet (langdurig) staan? En lijkt het jou geweldig om tijdens je favoriete optreden naast je vrienden te staan en te genieten van de topmuziek? Een biertje te proosten terwijl je je vrienden in de ogen kijkt? Reserveer dan een tijdslot voor één van onze sta-rolstoelen.

Samen met onze ervaren collega’s zoeken we een mooi plekje op het festivalterrein waar jij graag wilt staan. Uiteraard onder zorgvuldige begeleiding. Benieuwd hoe dat er ongeveer uitziet? Bekijk de video en beleef de unieke ervaringen.

Er zijn wel enkele fysieke voorwaarden aan deze activiteit verbonden. Wil je ook graag meedoen? Lees verder voor de deelnamevoorwaarden.

MELD JE NU AAN

Crossen op de crossbaan


Altijd al willen crossen óp de Zwarte Cross? Dat kan nu! Samen met Rikies Angels Noordoostpolder, een groep enthousiaste vrienden die vaker aan de Cross hebben meegedaan, hebben we een RAM Dodge omgebouwd tot een rolstoelvriendelijke cross-auto. Dit spektakelstuk, genaamd Rolly's Royce, vertrekt vanuit Rollywood.

Met een ervaren chauffeur kun jij mét jouw (elektrische) rolstoel meerijden over de crossbaan! Je wordt uiteraard stevig vastgezet met taxihaakfixatiepunten, zodat je goed geankerd bent. De bouwgroep en onze medewerkers vergezellen je tijdens de rit. Het is een unieke kans om de adrenaline door je lijf te voelen gieren terwijl je over de baan scheurt!

Onderaan deze pagina lees je meer over de voorwaarden om mee te kunnen rijden.

MELD JE NU AAN

Zwarte Cross

Slechte weersomstandigheden

Het festivalterrein van de Zwarte Cross bestaat grotendeels uit weiland. We gaan er niet vanuit, maar bij veel regenval wordt het terrein slecht begaanbaar en kunnen wij helaas geen sta- en crosservaring bieden. Is dit het geval, dan nemen wij uiterlijk één dag van tevoren telefonisch contact met je op.

Deelnamevoorwaarden

Voor deelname aan de sta- en cross-ervaring gelden enkele voorwaarden:

  • Deelname in combinatie met het gebruik van medische apparatuur raden wij niet aan. Wij zullen per aanvraag bekijken wat de mogelijkheden zijn. 
  • Je hebt een goede rompbalans.
  • Je mag geen last hebben van duizeligheid, wervel-, nek- en/of rugklachten, epilepsie of hartklachten.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor een goede inschatting van jouw fysieke mogelijkheden. Deelname gebeurt op eigen risico.

 

Twijfel je of je mee kunt doen? Neem dan contact met Cynthia. Haar gegevens vind je onderaan deze pagina.

Aanmelden 

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie net zoveel zin in de Cross als wij? Meld je dan aan via onderstaand formulier. We nemen vervolgens telefonisch contact met je op om alles even door te nemen. En, indien nodig, komen we een keer langs om het een en ander te bespreken. Nadat we je hebben gesproken, kunnen we je aanmelding definitief maken. Dan zal je ook meer informatie ontvangen.

De kleine letters

Ook vinden we het belangrijk dat je de kleine letters goed leest, daarom hebben we ze groot voor je uitgewerkt. We willen je namelijk wel graag wijzen op je eigen verantwoordelijkheid bij het inschatten van de mogelijkheden rondom jouw mobiliteit. Wij zullen een zo goed mogelijke schatting maken, maar deelname blijft op eigen risico.

Aanmeldformulier

* Verplichte velden

Meer informatie?

Onze collega Cynthia Hendriks helpt je graag verder!

E-mail: c.hendriks@life-mobility.com
Mobiel: +31 6 8271 2848

cynthia_rond