Vlaams Vlaams Vlaams VL

Op koers met de vernieuwde @Work hulpaandrijving

Afbeelding1

Onze @Work hulpaandrijving heeft een update gekregen, waardoor het gebruiksgemak en de veiligheid zijn verhoogd.

Wij informeren je graag over de verbeteringen:

  • Aan de technische eigenschappen is koerscorrectie toegevoegd. Wanneer de rolstoel een onverwachte zijwaartse afwijking maakt, corrigeert de @Work hulpaandrijving deze beweging door middel van het afstemmen van de aandrijving van de afzonderlijke wielen. De rolstoel houdt koers en blijft recht vooruitrijden. De koerscorrectie kan desgewenst in de software aan- of uitgezet worden en wordt afgestemd op het gewicht van de eindgebruiker. De koerscorrectie wordt voornamelijk aangezet bij het gebruik van de @Work bij een meer ongelijke ondergrond (buiten). Bij eenhandige aandrijving (binnen), waarbij de rolstoelgebruiker met de voet stuurt, wordt de koerscorrectie vaak uitgezet.  
  • De uitloopafstand is nu breder instelbaar. De uitloopafstand kan zo ingesteld worden dat de wielen langer doorrollen na het hoepelen, waardoor de gebruiker eenvoudiger lange afstanden kan afleggen. Daarentegen kan voor het gebruik van de @Work in kleine ruimtes worden ingesteld dat de wielen minimaal doorrollen. 
  • Ten slotte is de gevoeligheid van de hoepels beter af te stemmen op de rolstoelgebruiker. 



Net als in de huidige @Work blijft de optie behouden om de rolstoel te voorzien van een extra rijprogramma. Met de update kan in een tweede rijprogramma een duidelijk onderscheid worden gemaakt tussen bijvoorbeeld het rijden binnenshuis en buiten. 
 
Wil je meer weten over de @Work hulpaandrijving? Neem contact op met Life & Mobility via +31 (0)314 - 328 000 of mail naar info@life-mobility.com. Je kunt de @Work ook hier bekijken. 

Terug naar overzicht