Vlaams Vlaams Vlaams VL

Onze specials, jouw oplossing

Individueel maatwerk is een essentieel en waardevol onderdeel van onze dienstverlening. Wanneer ons standaard assortiment niet de passende oplossing biedt voor de cliënt, gaan we verder. In onze Specialty Centers in Kerkrade en Doetinchem ontwikkelen onze ervaren en betrokken vakmensen de juiste oplossing voor vaak complexe vraagstukken. Met onze speciale technische teams krijgen individuele aanpassingen de aandacht die ze verdienen. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de levenskwaliteit van onze cliënten. 

1_IMG_1270_20x30_300_kl_sRGB

Life & Mobility Specialty Centers

Aanpassingen aan elektrische rolstoelen ontwerpen en bouwen we in ons Specialty Center in Kerkrade. Ons team krijgt dagelijks aanvragen van klanten uit binnen- en buitenland.

Ons Specialty Center in Doetinchem focust zich volledig op individueel maatwerk voor ons manuele rolstoelassortiment. Onze productadviseurs ondersteunen bij het vastleggen van de juiste specificaties. Hierdoor zijn wij er zeker van dat de oplossing 100% aansluit aan de persoonlijke wensen van de gebruiker.

Constructieve samenwerking

Bij de ontwikkeling van individuele oplossingen komt veel kijken. Elke situatie is anders en vraagt een nauwkeurige omschrijving van de stoornis, beperking en behoefte van de gebruiker. Deze bepalen de functie-eisen aan het product. Denk daarbij aan de (binnen) omgeving, persoonlijke voorkeur of taxivervoer. Goede samenwerking is daarom essentieel om tot de passende individuele oplossing te komen.

Ervaren technisch specialisten

C7A6549

Onze goed opgeleide en ervaren specialisten ontwerpen de passende oplossing, waarbij ze complexe technische uitdagingen zeker niet uit de weg gaan. Door het gebruik van de juiste materialen en machines garanderen we een goed werkende en kwalitatief duurzame oplossing.

Gegarandeerd veilig

Individueel maatwerk heeft een bijzondere positie binnen de medische wetgeving. Het is belangrijk dat door het unieke karakter een juiste inschatting met betrekking tot productveiligheid wordt gemaakt. Een gestructureerde risicoanalyse is daarom altijd verbonden aan ons ontwikkelproces van individuele maatwerkoplossingen. Taxivervoer is bijvoorbeeld een onderdeel dat hierin meegenomen kan worden. Door deze werkwijze kunnen wij de juiste service bieden en is de veiligheid voor de eindgebruiker gegarandeerd.

Lees in onze nieuwe brochure alles over ons individueel maatwerk, onze Specialty Centers en bekijk een aantal inspirerende voorbeelden! Meer weten? Maak een afspraak met jouw productadviseur. 

Terug naar overzicht