Vlaams Vlaams Vlaams VL

Life & Mobility op de Reva beurs in Gent

Foto_beurs_1Afgelopen week stond Life & Mobility voor de zevende keer samen met business partner Révimex op de tweejaarlijkse Reva beurs in Gent. Op onze stand presenteerden wij een groot aantal innovatieve productoplossingen voor mensen met een mobiliteitsbeperking.

Life & Mobility heeft met de productgroep scootmobielen een sterke positie in de Belgische markt en ook het assortiment elektrische rolstoelen heeft in België zijn plaats reeds verworven. Daarnaast is Life & Mobility al jaren toonaangevend op het gebied van zitcomfort voor rolstoelen.

Newton
Foto_beurs_3Met trots hebben wij dan ook ons innovatieve en unieke zitconcept voor manuele en elektrische rolstoelen op de Reva gepresenteerd: Newton. We hebben veel bezoekers laten kennismaken met onze zitvisie. Ook konden bezoekers de Newton Curve rugleuningen en Contour zittingen uitgebreid bekijken en uitproberen. Newton zal in Nederland vanaf juni 2019 leverbaar zijn voor onze manuele en elektrische rolstoelen. In België is Newton vanaf oktober 2019 leverbaar. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over Newton.

Ons Reva team bedankt alle bezoekers van onze stand voor de enthousiaste feedback!

Terug naar overzicht