Vlaams Vlaams Vlaams VL

Karma Europe is nu officieel ons Specialty Center in Kerkrade!

Karma Europe, onze vestiging in Kerkrade, opereert nu officieel onder een nieuwe naam: Life & Mobility Specialty Center. Hiermee hebben we nu officieel twee Specialty Centers voor custom-made rolstoelen.

Sinds de oprichting in 2013 heeft Karma Europe zich bewezen als een serieuze speler in de hulpmiddelenbranche. In 2017 trad Karma Europe toe tot de Life & Mobility Group. Met de focus op de ontwikkeling, montage en verkoop van elektrische rolstoelen in heel Europa, bleek Karma Europe een goede partner om het productassortiment en de service van Life & Mobility verder uit te breiden als het gaat om elektrische rolstoelen.

Ons team van technische specialisten in Kerkrade focust zich volledig op maatwerk voor ons assortiment elektrische rolstoelen. Dit is een mooie aanvulling op het Life & Mobility Specialty Center in Doetinchem, dat zich richt op de productie en maatwerk van manuele rolstoelen.

Een mooie stap in de verdere integratie

Met de naamswijziging verandert er niets in de service of het aanbod dat je van ons gewend bent. Remco Ploum, vestigingsmanager van het Specialty Center in Kerkrade: “De naam Specialty Center geeft individueel maatwerk nog meer de aandacht die het verdient. Er is de afgelopen jaren veel veranderd, maar één ding is hetzelfde gebleven: Onze specialistische kennis en kunde op het gebied van maatwerkoplossingen voor elektrische rolstoelen. Met deze nieuwe naam wordt dit alleen maar meer benadrukt en uitgedragen.”

Lees hier meer over onze Specialty Centers.

 1_IMG_1455_20x30_300_kl_sRGB_2

Terug naar overzicht