Vlaams Vlaams Vlaams VL

De Newton website is nu live: ontdek alles over ons innovatieve zitconcept

Als zorgprofessional weet je als geen ander hoe belangrijk een goede zitondersteuning is voor mensen in een rolstoel. Op onze nieuwe website nemen we je mee in het verhaal achter ons innovatieve zitconcept Newton en delen we alles wat je over goed zitten en positioneren wilt weten.

Zitvisie

Newton is namelijk méér dan alleen een zitting en rugleuning. Het omvat het gehele traject van een objectieve indicatiestelling tot een passende productoplossing en juiste instelling van de rolstoel. Het zitconcept is gebaseerd op onze zitvisie, die we na uitgebreid onderzoek hebben ontwikkeld.

Nieuwe website

Als je de website opent, word je waarschijnlijk verrast door de nieuwe manier van navigeren. Maar uit ervaring weten we, dat je hier al snel aan gewend raakt. Op [newton.nl] vind je op één plaats alle informatie die je als zorgprofessional nodig hebt om de beste keuze te maken voor jouw cliënt. Het innovatieve platform laat je kennismaken met drie verhaallijnen: 

  1. Het zitsysteem: alle productinformatie over de Curve rugleuningen en Contour zittingen;
  2. De zitvisie: onze kijk op goed zitten en positioneren;
  3. Zo werkt Newton: vanuit een eenduidige aanpak naar een optimale ondersteuning voor jouw cliënt.

rugleuning

Vernieuwd stappenplan

Vanuit het menu kun je eenvoudig en snel naar de instructievideo’s, de online Newton configurator en interessante downloads. Zo vind je het vernieuwde Newton stappenplan onder de downloads. Het praktische stappenplan helpt je in maximaal 7 stappen om Newton op de juiste manier in te stellen voor een optimale individuele ondersteuning van de cliënt.

Training voor dealers en indiceerders

Onlangs hebben we een trainingsprogramma ontwikkeld voor dealers en indiceerders over het Newton zitconcept, de juiste indicatiestelling en de passende instelling van de rugleuning en zitting voor de cliënt. Want een zitoplossing is zó veel meer dan een goed product. Wil je ook graag zo’n training volgen? Kijk hier voor meer informatie. 

Verdere ontwikkelingen

Nu newton.life-mobility.com live is, blijven we deze website optimaliseren. Maar ook Newton wordt doorontwikkeld. In 2021 krijgt de Newton productlijn een update op basis van nieuw marktonderzoek. Houd hiervoor de website en onze LinkedIn-pagina in de gaten.

Maak nu kennis met Newton, onze zitvisie en onze eenduidige aanpak

BEKIJK DE WEBSITE

computer-newton

Terug naar overzicht