Vlaams Vlaams Vlaams VL

Coronavirus update Life & Mobility

Beste relatie,

De afgelopen dagen zijn we in Nederland, Europa en de rest van de wereld geconfronteerd met een situatie die van dag tot dag en soms zelfs van uur tot uur verandert. De uitbraak en verspreiding van het COVID-19 (Corona) virus houdt de wereld in zijn greep en de verschillende overheden reageren om de verspreiding van het virus een halt toe te roepen of te controleren.

Ook bij Life & Mobility volgen we de ontwikkelingen op de voet en anticiperen we van dag tot dag op de laatste berichten vanuit de officiële instanties. In deze brief informeren wij u over de maatregelen die door ons zijn genomen. Hierbij staat de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, klanten en relaties voorop.

Bereikbaarheid

De medewerkers van onze afdeling Sales Support zijn volledig bereikbaar via telefoon en e-mail. Uiteraard handelen wij volgens de richtlijnen van het RIVM en werkt een groot deel van onze collega’s vanuit huis. Ook voor onze medewerkers die nog wel in de vestigingen aan het werk zijn hebben wij gepaste maatregelen genomen, zodat ook zij de richtlijnen kunnen volgen. We doen ons uiterste best om binnen onze mogelijkheden de service te verlenen die u van ons gewend bent.

Productadviseurs

Om zo min mogelijk met de kwetsbare groepen van de samenleving in aanraking te komen, bezoeken wij momenteel geen instellingen. Maar onze productadviseurs staan u graag telefonisch of via Microsoft Teams te woord. Op deze wijze kunnen we u ondersteunen waar nodig. Wij vertrouwen op uw begrip.

Levertijden

Onze leveringen gaan met gepaste maatregelen voor ons en uw personeel gewoon door. Concreet betekent dit dat wij in de huidige situatie geen vertragingen hebben in het uitleveren van onze producten. Momenteel is de enige uitzondering de uitlevering van de Roxx, waar wij op dit moment een langere levertijd van vier dagen hanteren.

Zoals gezegd, volgen wij de ontwikkelingen van dag tot dag. Indien er wijzigingen zijn in de situatie zullen wij u uiteraard op de hoogte brengen. Voor vragen zijn wij bereikbaar via het algemene telefoonnummer +31(0)314 – 328 000.

Tot slot

Samen zijn we verantwoordelijk om ons aan te passen aan de situatie en dit tot een goed einde te brengen. Dat lukt alleen als we solidair zijn met elkaar en de voor ons liggende uitdagingen positief en gezamenlijk tegemoet treden. Wij wensen u en uw naasten alle gezondheid toe!

 

Met vriendelijke groet,

Martijn Stöcker

Verkoop directeur Nederland

Terug naar overzicht