Vlaams Vlaams Vlaams VL
"Wij maken oplossingen die 100% aansluiten bij de wensen van de eindgebruiker..."
Individueel maatwerk

INDIVIDUEEL MAATWERK

In onze goed uitgeruste Specialty Centers in Kerkrade en Doetinchem ontwikkelen we hoogwaardig individueel maatwerk. 

Onze ervaren vakmensen zorgen er voor dat we, ondanks de complexe technische vraagstukken, samen met alle betrokkenen altijd de juiste productoplossing kunnen bieden. Doordat we een speciaal team in de organisatie hebben voor individueel maatwerk, krijgt het de aandacht die het verdient.

Constructieve samenwerking

Bij de ontwikkeling van individuele oplossingen komt veel kijken. Elke situatie is anders en vraagt een nauwkeurige omschrijving van de stoornis, beperking en behoefte van de gebruiker. Deze bepalen de functie-eisen aan het product. Denk daarbij aan de (binnen) omgeving, persoonlijke voorkeur of taxivervoer. Goede samenwerking is daarom essentieel om tot de passende individuele oplossing te komen. Onze productadviseur is persoonlijk betrokken bij het vaststellen van de specificaties en zal je gedurende het gehele traject samen met ons sales support team adviseren en begeleiden.

Individueel maatwerk
"Wij zoeken altijd technische grenzen op. Zo kunnen wij nagenoeg elke aanpassing realiseren."
- Remco Ploum
Operationeel manager Specialty Center Kerkrade

Ervaren technisch specialisten

Nadat alle aspecten van het maatwerk nauwkeurig zijn bepaald, wordt er een technisch hoogwaardige oplossing gemaakt. Onze goed opgeleide en ervaren specialisten ontwerpen de passende oplossing, waarbij ze complexe technische uitdagingen zeker niet uit de weg gaan. Door het gebruik van de juiste materialen en machines garanderen we een goed werkende en kwalitatief duurzame oplossing waarop je jaren kunt vertrouwen.

  • Persoonlijke benadering
  • Specialisten met jaren ervaring
  • Duurzame oplossingen
Individueel maatwerk

Gegarandeerd veilig

Individueel maatwerk heeft een bijzondere positie binnen de medische wetgeving. Het is belangrijk dat door het unieke karakter een juiste inschatting met betrekking tot productveiligheid wordt gemaakt. Een gestructureerde risicoanalyse is daarom altijd verbonden aan ons ontwikkelproces van individuele maatwerkoplossingen. Taxivervoer is bijvoorbeeld een onderdeel dat hierin meegenomen kan worden. Door deze werkwijze kunnen wij je de juiste service bieden en is de veiligheid voor de eindgebruiker gegarandeerd.

Productaansprakelijkheid volgens MDR

Er zijn nieuwe Europese regels voor medische hulpmiddelen (MDR). Onder deze medische wetgeving wordt ook iedereen die een hulpmiddel wijzigt productaansprakelijk. Voorkom verrassingen en laat noodzakelijke wijzigingen uitvoeren door de fabrikant.

Individueel maatwerk
Individueel maatwerk

Maatwerk voor elektrische rolstoelen

Aanpassingen aan elektrische rolstoelen ontwerpen en bouwen we in ons Specialty Center in Kerkrade. Ons team krijgt dagelijks aanvragen van klanten uit binnen- en buitenland. Veel rolstoelgebruikers hebben complexe stoornissen die vragen om persoonsgebonden oplossingen. Dankzij de ruimte, creatieve vrijheid en onze gemotiveerde technisch specialisten, kunnen wij nagenoeg elke aanpassing realiseren.

Specialty Center
Elektrische rolstoelen

Beitel 11
6466 GZ Kerkrade
Nederland

Individueel maatwerk
Individueel maatwerk

Maatwerk voor manuele rolstoelen

Ons Specialty Center in Doetinchem focust zich volledig op individueel maatwerk voor ons manuele rolstoelassortiment. Onze productadviseurs ondersteunen bij het vastleggen van de juiste specificaties. Hierdoor zijn wij er zeker van dat de oplossing 100% aansluit aan de persoonlijke wensen van de gebruiker. Ook rolstoelen die in gebruik zijn maar niet meer voldoen aan de behoeften van de cliënt passen we hier aan.

Specialty Center
Manuele rolstoelen

Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem
Nederland

Individueel maatwerk

Onze specials, jouw oplossing

Bekijk de brochure voor meer informatie en voorbeelden...

Bekijk brochure

Een passend advies

Samen bieden we de cliënt de veilige, duurzame, kwaliteitsoplossing die hem of haar écht verder helpt. Tijdens de ontwikkeling van het vaak complexe maatwerk, werken onze technisch specialisten intensief samen met een speciaal team voor individueel maatwerk. Zij zorgen ervoor dat het traject soepel en volgens planning verloopt. Om iedere maatwerkoplossing onze volle aandacht te geven, doorlopen we daarbij steevast de volgende stappen:

1
Aanvraag
Een aanvraag van een dealeradviseur aan Life & Mobility om mee te denken over een probleem waarbij de standaard oplossing niet toereikend is.
Aanvraag
2
Passing & advies
Een advies op maat om met een technische productoplossing, zoals speciale besturingen of andere productideeën, tot een passende oplossing voor de cliënt te komen.
Passing & advies
3
Offerte
Uitwerken van de offerte door Life & Mobility met bijhorende maten, tekeningen en foto’s.
Offerte
4
Bestelling & productie
Na de bestelling gaat de rolstoel bij Life & Mobility in productie. Een deel van de productie zal de standaardprocedure doorlopen. Vervolgens wordt het product getransporteerd naar het Specialty Center in Doetinchem of Kerkrade, waar de special nauwkeurig wordt afgebouwd en gemonteerd.
Bestelling & productie
5
Levering & nazorg
De uitlevering van de rolstoel. Indien gewenst is hier een productspecialist van Life & Mobility bij aanwezig om de mechanische en softwarematige instellingen uit te voeren. Zo bieden we een totaaloplossing voor de cliënt.
Levering & nazorg

Meer informatie?

Onze adviseurs helpen je graag verder...

Lees in onze brochure meer over onze goed uitgeruste Specialty Centers in Kerkrade en Doetinchem, onze ervaren vakmensen en ons hoogwaardig individueel maatwerk. Onze afdeling Sales support staat altijd klaar voor vragen via +31 (0)314 328 000.

Downloads Bekijk brochure

"Wij helpen je graag met een passende mobiliteitsoplossing!"